Ik ben een enthousiaste HR Business Partner. In dynamische snel groeiende (IT) organisaties heb ik HRM vanaf de grond opgebouwd en geprofessionaliseerd.

Mijn werk heeft altijd een belangrijk onderdeel uitgemaakt van mijn leven. Ik neem geen genoegen met ‘half werk’ en heb de werkplek altijd gezien als plek om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen.  

Ik kijk graag naar de ‘onderstroom’ die voelbaar is in organisaties en problemen die mensen ervaren op gevoelsniveau. Welke energie is er en waar stagneert het. Dat probeer ik aan de oppervlakte te krijgen en bespreekbaar te maken. Daarmee zorg ik ervoor dat hetgeen verstopt zit, gezien mag worden, zodat het kan oplossen en er weer beweging kan komen. 

Voor een overzicht van mijn ervaring en referenties verwijs ik naar mijn LinkedIn pagina.

Hanneke Kroneman

In mijn persoonlijke leven woon ik samen met mijn gezin in Arnhem. Ik reis graag veel en ver. Ik houd van een gezellig en bourgondisch leven. Ik vind het heel belangrijk om naast een druk werkend leven, ook veel tijd te besteden aan familie en vrienden en regelmatig de ‘figuurlijke slingers’ op te hangen. Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en breng ik zo veel mogelijk tijd door in de natuur.

Scroll naar boven