Training feedback geven & ontvangen

Voor respectvolle communicatie en meer openheid en vertrouwen in jouw team.

Heb jij als leidinggevende te maken met medewerkers die moeilijk kunnen omgaan met het gedrag van andere collega’s? Wil je graag dat je teamleden opener zijn naar elkaar? Zijn medewerkers gefrustreerd doordat mensen zich niet durven uiten? 

In deze training wordt de basis gelegd voor meer openheid en vertrouwen in het team. Je medewerkers krijgen handvatten voor het geven en ontvangen van feedback, waardoor feedback een natuurlijk onderdeel wordt van de communicatie. Meer weten over mijn feedback training? Neem gerust contact op.

Wat zijn de onderwerpen die aanbod komen tijdens de training?

  • Aandacht voor waardering en geven van complimenten.
  • Behandelen van verschillende theorieën voor het geven en krijgen van feedback.
  • Veel oefenen en je eigen stijl ontwikkelen.
  • Evaluatie en terugkoppeling.

Contact formulier

Wat is het resultaat van het volgen van de in-company feedback training van HR Kompany?

✔ Meer openheid en vertrouwen in het team.
✔ Constructievere samenwerking.
✔ Respectvolle communicatie dankzij praktische handvatten en technieken.
✔ Snellere teamontwikkeling dankzij feedback. 
✔ Teamdoelen worden bereikt.

Aanpak training HR Kompany

✔ Zeer interactief.
✔ Laagdrempelig.
✔ Leuke werkvormen. 
✔ Nodigt uit tot openheid.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze training feedback geven & ontvangen ?

Vraag vrijblijvend een online adviesgesprek aan om te sparren over problematiek in het team en krijg een breed advies over de acties die het meest effectief zijn. Neem contact op via 0631939825 of via info@hrkompany.nl. Ook altijd te bereiken via: WhatsApp of SMS. 

HJ, ChainPoint
“Hanneke weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik collega’s totaal nieuw op een kwetsbare manier heb mogen ontmoeten. Het is goed om daadwerkelijk te oefenen met het geven en ontvangen van feedback, hierdoor blijft het niet alleen bij theorie, maar ga je echt zien waar je aan kunt werken.”
Nicola, ChainPoint

“Hanneke heeft voor een in-company feedback training gezorgd voor een situatie waarin wij op een veilige en fijne manier meer konden leren over en oefenen met het geven van feedback. Dit heeft sterk bijgedragen aan een betere communicatie en samenwerking tussen collega’s.”

Anoeska, ChainPoint
“De feedback training van HR Kompany is niet alleen leren hoe je op een goede manier feedback geeft aan de ander, maar vooral ook  dat je leert na te denken en stil te staan bij wat een situatie met je doet.”
Scroll naar boven