Training feedback geven & ontvangen

Voor respectvolle communicatie en meer openheid en vertrouwen in jouw team

Heb jij als leidinggevende te maken met medewerkers die klagen tegen jou over andere collega’s? Wil je graag dat ze het in eerste instantie onderling proberen op te lossen? Zijn medewerkers gefrustreerd en hangt er een gespannen sfeer doordat mensen zich niet durven uiten? 

In deze training wordt de basis gelegd voor meer openheid en vertrouwen in het team. Je medewerkers krijgen handvatten voor het geven en ontvangen van feedback, waardoor feedback een natuurlijk onderdeel wordt van de communicatie. Meer weten over mijn feedback training? Neem gerust contact op.

Wat zijn de onderwerpen die aanbod komen tijdens de training?

  • Een open en vertrouwen sfeer creëren.
  • De aandacht voor waardering en geven van complimenten.
  • Behandelen van verschillende theorieën voor het geven en krijgen van feedback.
  • Veel oefenen en je eigen stijl ontwikkelen.
  • Evaluatie en terugkoppeling.

Contact formulier

Wat is het resultaat van het volgen van de in-company feedback training van HR Kompany?

✔ Meer openheid en vertrouwen in het team.
✔ Constructievere samenwerking.
✔ Respectvolle communicatie dankzij praktische handvatten en technieken.
✔ Snellere teamontwikkeling dankzij feedback. 
✔ Teamdoelen worden bereikt.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze training feedback geven & ontvangen en vind jij dat jouw team/bedrijf dit kan gebruiken?

Vraag vrijblijvend een online adviesgesprek aan om te sparren over problematiek in het team en krijg een breed advies over de acties die het meest effectief zijn. Neem contact op via 0631939825 of via info@hrkompany.nl. Ook altijd te bereiken via: WhatsApp of SMS.

Aanpak en drive van de trainer van HR Kompany

In mijn aanpak ben ik gericht op beweging, verbinding, verzelfstandiging en transparantie. Wat mij drijft is dat ik mens en organisatie graag help bij het creëren van een werkplek waar mensen zichzelf mogen zijn, durven te experimenteren, fouten mogen maken en elkaar vertrouwen en feedback geven.

HJ, ChainPoint
“Hanneke weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik collega’s totaal nieuw op een kwetsbare manier heb mogen ontmoeten. Het is goed om daadwerkelijk te oefenen met het geven en ontvangen van feedback, hierdoor blijft het niet alleen bij theorie, maar ga je echt zien waar je aan kunt werken.”
Nicola, ChainPoint

“Hanneke heeft voor een in-company feedback training gezorgd voor een situatie waarin wij op een veilige en fijne manier meer konden leren over en oefenen met het geven van feedback. Dit heeft sterk bijgedragen aan een betere communicatie en samenwerking tussen collega’s.”

Anoeska, ChainPoint
“De feedback training van HR Kompany is niet alleen leren hoe je op een goede manier feedback geeft aan de ander, maar vooral ook  dat je leert na te denken en stil te staan bij wat een situatie met je doet.”