Feedback training Arnhem

Ben je op zoek naar een geschikte feedback training in Arnhem? Om de communicatie binnen jouw team te verbeteren? En te zorgen voor meer openheid en onderling vertrouwen? Mijn naam is Hanneke Kroneman en met mijn bedrijf HR Kompany geef ik feedback training binnen bedrijven. Zo leer ik medewerkers om op een prettige manier feedback te geven én te ontvangen. Met open communicatie kunnen veel problemen op de werkvloer worden voorkomen en blijft de sfeer goed. Meer weten over mijn feedback training in Arnhem? Neem gerust contact op.

Heb jij als leidinggevende te maken met medewerkers die klagen tegen jou over andere collega’s? Wil je graag dat ze het in eerste instantie onderling proberen op te lossen? Zijn medewerkers gefrustreerd en hangt er een gespannen sfeer doordat mensen zich niet durven uiten? 

Feedback training Arnhem maakt het verschil

Ontbreekt het bij je bedrijf in Arnhem aan open communicatie? Komen je medewerkers met problemen direct naar jou toe zonder dat ze hebben geprobeerd om er samen uit te komen? Of zijn er onderhuidse irritaties doordat mensen zich niet te durven uiten? Dat los ik graag voor je op met mijn in-company feedback training in Arnhem!

Contact formulier

Wat houdt mijn feedback training in?

Met mijn feedback training in Arnhem leg ik de basis voor meer vertrouwen en openheid binnen je team. Door de handvatten die ik je medewerkers aanreik, worden ze vaardiger in het geven en ontvangen van feedback. Dankzij de feedback training wordt dit een natuurlijk onderdeel van de communicatie binnen je bedrijf in Arnhem. Tijdens de training komen de volgende punten aan de orde:

  • Veel oefenen en je eigen stijl ontwikkelen.
  • Evaluatie en terugkoppeling.
  • Behandelen van verschillende theorieën voor het geven en krijgen van feedback.
  • Een open en vertrouwde sfeer creëren.
  • De aandacht voor waardering en geven van complimenten.
Feedback training Arnhem

Resultaten van in-company training

Met mijn in-company feedback training in Arnhem stimuleer ik heldere communicatie binnen je organisatie. Dit zorgt voor meer beweging, verbinding, verzelfstandiging en transparantie binnen je bedrijf. Zo ontstaat er een werkomgeving waar mensen zich prettig voelen, fouten durven maken, niet bang zijn om te experimenteren en natuurlijk feedback durven te geven. Dit leidt tot:
  • Meer openheid en vertrouwen in het team.
  • Constructievere samenwerking.
  • Respectvolle communicatie dankzij praktische handvatten en technieken.
  • Teamdoelen worden makkelijker bereikt.
  • Snellere teamontwikkeling dankzij feedback.

Meer weten over feedback training in Arnhem?

Ben je geïnteresseerd in mijn training: feedback geven & ontvangen? Neem dan gerust contact met me op om de pijnpunten binnen je team door te spreken. Ik voorzie je graag van advies over de meest effectieve acties. Contact opnemen met HR Kompany kan telefonisch via 06-31939825 (ook te bereiken via WhatsApp of SMS) of door te mailen naar info@hrkompany.nl.

Aanpak en drive van de trainer van HR Kompany

In mijn aanpak ben ik gericht op beweging, verbinding, verzelfstandiging en transparantie. Wat mij drijft is dat ik mens en organisatie graag help bij het creëren van een werkplek waar mensen zichzelf mogen zijn, durven te experimenteren, fouten mogen maken en elkaar vertrouwen en feedback geven.

HJ, ChainPoint
“Hanneke weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik collega’s totaal nieuw op een kwetsbare manier heb mogen ontmoeten. Het is goed om daadwerkelijk te oefenen met het geven en ontvangen van feedback, hierdoor blijft het niet alleen bij theorie, maar ga je echt zien waar je aan kunt werken.”
Nicola, ChainPoint

“Hanneke heeft voor een in-company feedback training gezorgd voor een situatie waarin wij op een veilige en fijne manier meer konden leren over en oefenen met het geven van feedback. Dit heeft sterk bijgedragen aan een betere communicatie en samenwerking tussen collega’s.”

Anoeska, ChainPoint
“De feedback training van HR Kompany is niet alleen leren hoe je op een goede manier feedback geeft aan de ander, maar vooral ook  dat je leert na te denken en stil te staan bij wat een situatie met je doet.”
Scroll naar boven