HRKompany > Coaching

Ben je onzeker over een volgende stap in je carrière? Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden in werk en privé leven? Voel je je te weinig gewaardeerd en wil je meer gezien worden?

Ik help je als coach door een steun in de rug te zijn, te helpen verduidelijken, te spiegelen en mild te confronteren maar vooral te motiveren om een nieuwe richting in te slaan.

Loop je vast in je werk? Loopt het niet lekker met de samenwerking met die specifieke collega? Vaak ligt de oplossing voor specifieke problemen dieper onder de oppervlakte. Bewustwording van datgene wat verborgen zit is nodig voordat je het ‘anders’ kunt doen. Ik help je als coach door gerichte vragen te stellen, inzichtgevende opdrachten en oefeningen te doen waardoor je dichter bij je gevoel komt. Hierdoor ontdek je onbewuste patronen en drijfveren maar ook onderliggende behoeften en wensen. Ik motiveer je om actieve en creatieve keuzes te maken en ondersteun je bij het zetten van je eerste stappen.

Aanpak en werkwijze:

In een kostenloos kennismakingsgesprek inventariseren we je coachvraag en welk doel je wilt bereiken. In dit gesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is. Dit is belangrijk voor het welslagen van een coachtraject. 

Jij bent eigenaar van je coachvraag en je doel. Je bepaalt de koers van het traject en we werken aan onderwerpen die je inbrengt in de gesprekken. Je houdt een ‘logboekje’ bij waarin je aantekeningen maakt tijdens het traject.

Ik wissel coachsessies op locatie af met wandelsessies in de natuur. Tijdens de gesprekken krijgen we inzicht in wat er bij jou in een diepere laag speelt. Door mijn vragen en ‘voeloefeningen’ met o.a. vloerankers krijg je inzicht in automatische en onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen. Ik daag je uit die om te buigen in bewuste keuzes en motiveer en ondersteun je bij door jou geformuleerde nieuw te zetten stappen.

Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van onder andere onderstaande methoden en technieken: 

Mindfulness,  ACT (Acceptance & Commitment Therapy) Oplossingsgericht Coachen, Biografisch werken, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), RET (Rationeel-Emotieve-Therapie), Lichaamsgericht coachen, Voice Dialogue.

 

Duur en frequentie coachtraject:

 

Een coachtraject duurt ongeveer 2-3 maanden.

In de praktijk is 3-6 sessies voldoende om inzicht te krijgen en een nieuwe ‘beweging’ in te zetten.

HRKompany - Blogs

Laatst geplaatste Blogs

Wat anderen zeggen over mij?

Review van

Manon (2022)

 

Ik ben bij Hanneke gekomen met de vraag om uit te vinden wat ik wilde gaan doen qua werk. Ik was niet tevreden met wat ik deed, maar wist ook niet wat ik wel wilde. Ik heb een aantal sessies gevolgd bij Hanneke. Tijdens deze sessies hebben we een aantal opdrachten gedaan waarbij Hanneke verschillende vragen stelde. Door de vragen die ze stelde heb ik in korte tijd heel duidelijk gekregen waarom ik bepaalde dingen doe/vind en wat ik wil gaan doen. 

Qua persoon vond ik Hanneke fijn als coach. Ik had het gevoel dat ik mezelf kon zijn en alles kon zeggen. Ze keek ook tijdens de sessies of dit bij mij aansloot of dat we het toch anders moesten aanpakken.

Review van

Jessica (2022)

 

Ik heb zojuist een coachingtraject met Hanneke afgesloten. Het was voor mij een leerzame route waar ik iedere keer even stilstond bij een ander deel van mezelf. Door dit uit te lichten, leer je jezelf op verschillende stukken beter kennen.

Bedankt Hanneke voor deze mooie inzichten!

Waarom coaching :

  • Inzicht krijgen in belemmerende gedragspatronen
  • Reactieve keuzes ombuigen naar bewuste, creatieve keuzes
  • Meer richting geven aan jouw bewuste behoeften en wensen
  • Echt nieuwe spannende stappen zetten met alle onzekerheid die daar soms bij hoort  
  • Jezelf krachtiger neerzetten en authentieker functioneren
  • Beter je grenzen aangeven en nee zeggen
  • Meer balans en rust ervaren in werk en privé leven

Wil jij meer uit je zelf halen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Scroll naar boven